Ma Petite Marie

de allerleukste website!Ma Petite Marie is eigenlijk heel ongemerkt ontstaan. Zij symboliseert voor mij het warme, liefdevolle gevoel van gekoesterd worden. Hetzelfde gevoel dat ik in 2018 kreeg toen een lieve vriend mij troostte met een heel bijzonder gebaar. En iedere keer als ik haar teken, is dat fijne gevoel er weer.

In oktober 2020 heb ik mijn allereerste tekening gepost op social media, en ik kreeg zo veel enthousiaste reacties! Tot mijn grote verrassing kwam na een tijdje de vraag of ik de omslag van een boek wilde illustreren, en of mijn tekeningen ergens te koop zijn. Het idee voor deze website was er snel en nu is het dan toch eindelijk zo ver en zijn o.a. mijn tekeningen te koop.

Ik wens je heel veel plezier met rondkijken hier en het winkelen in de shop
en je kunt me altijd een berichtje sturen als je vragen of wensen hebt.